Foto: Vistes360.com
Email: Localitzador:
Data inici: Data fi:
RTC-HG-002385
Ca l'Arpa és un hotel gastronómic i volem transmetre l'esperit i l'acolliment de les antigues cases fondes familiars. Ens agrada menjar i beure bé, i que ens acullin com a casa

La casa data de 1910 i va ésser rehabilitada i oberta com a restaurant-hotel el març del 2008.
Estem situats al centre de Banyoles,al Passeig de lIndústria, just al costat de l'ajuntament, en un dels carrers més emblemàtics de la ciutat que donen accés a la Plaça Major.

La Plaça Major de Banyoles "la plaça" com la coneixem els banyolins datada de 1279, aquest és l'espai a l'aire lliure més notable de Banyoles. Un porxo amb quaranta grans arcs ressegueix els quatre costats de la plaça. En aquesta plaça hi van haver les primeres fondes i hotels de la ciutat. S'hi continua celebrant el mercat setmanal cada dimecres.

Estem situats a pocs metres de l'Estany de Banyoles, que és el més gran de Catalunya i el símbol més important de la ciutat.
La conca lacustre de Banyoles separa la plana de l'Empordà de la serralada Transversal, ja a la comarca de la Garrotxa. A banda del mateix estany de Banyoles, la zona comprèn també un seguit de petits estanyols situats al seu entorn. Entre aquest hi destaquen el del Vilar, el d'en Sisó, el de Cendra i el Clot d'Espolla


Ca L'Arpa - Pg Indústria, 5 - 17820 Banyoles - Tel. 972 57 23 53 - Avís Legal