LA PERDIDA by NACHO GONZALEZ -O POULO FILLO DA PEDRA -LAROUCO – OURENSE

Es de tots coneguts que ha Galicia és fan bons vins,són més coneguts els vins blancs però son increibles els negres. El paisatge Gallec és ampli i ric, i com a la majoria de les zones son els ulls dels savis que veuen un paisatge per preservar i que gràcies al pagès que cultiva la terra, actualment la gent gran se han preservat quantitats de varietas i així tenim tota una sèrie de joves vigenerons capaços de recuperar el seu patrimoni vitícola i donar-los a gaudir.

En galicia és habitual que en totes les cases de pagès hi hagui vinya destaquen els cultius fets per feixes , en petites parcel.les amb terres variedaes des de l’ argila al granit.

La dicotomia la tenen en quines són les varietals amb més tipicitast en la zona, perque ha Galicia és troba la garnatxa tintorera, mencia, La Catalana (Sumoll),doña blanca, juntament amb la treixadura,silveiriña,loureira,godello,tinta amarela,caiño da terra,brancellao, souson, espadeiro

merenzao, alicante bouche, tinta noriz…..

El Nacho gonzalez és ingenier agronom comença arecuperar la vinya de la seva avia al 2012 la seva máxima preocupació es tornar a fer el vi de la manera tradicional que ell tenia gravat en el record, la seva forma de treballar la vinya sense intervenció va portar al que els seus veins anomenessin la seva vinya com la perdida nom que ell ha donat finalment a la seva bodega.

El Nacho creu en el seu projecte i treballa de forma ferma i natural és concient dels seus mitjans i agraït al seu entorn que li permet fer una tasca increible cultivar la vinya, recuperar parcel.les i el.laborar vi com aquest que parlem fermentat en ánfora totes de la manxa del segell Padilla.

Aquesta garnatxa tintorera és fruita pura per veure els vins d’ en Nacho no s´ha de fer cap esforç entrent sols, son suaus frescos, minerals i amb molta fruita.

Your cart is empty.

0 in cart
Close
Actualmente CERRADO