QUADERN DE TAST MONTSE LAO “cal Rubió ” Celler Joan Rubió

Celler JOAN RUBIÓ
CAL RUBIÓ
PENEDÈS
Essencial
Ampolles 3050

En Joan Rubió és una persona tranquila I afable, com els seus vins, Es tot un personatge de llarg recorregut, savi I atent sap situar-se devant de tots els seus tastadorS escolta I dona allò que necessites.
Es fill de pages com és habitual en tots aquest vignerons del penedès , el seu avi elaborava vins, quan l’ industria al voltant dels anys 80 va paga més el raïm que el vi molts de vignerons deixen d’ el.laborar I passen a vendrer el raim a granel a cooperatives, cavistes I a doll . ell acavada la seva formació va formar part de un projecte molt honest I ambiciós en una atra familia del Penedés els Recaredo paral.lemet ha anat portant les seves vinyes I des de fa dos anys que va treure la pols al celler de l’ avi I l’ està possant a punt a destapant els cairons , enllegant les cuves I un altre cop tots aquells bacteris han començat a despertar per formar part d’ un projecte identitari en el PENEDÈS. I quina serà la varietat blanca per excelència que busca treballar: el xarelo I com el vol treballar com antigament es feien a les cases del Penedès amb una maceració pel.licular però suau I discreta mantenint les arrels I actualitzant els sistemes de conreu, d´el,alboracio constant, enten I explica com ningú la biodinamica. Termes d’ agricultura aplicats a la seva vinya
.Essential és un vi prominent de diferents parcel.les, en la verema prima la maduració de la pell, macera amb pells durant cinc dies, fa un escorregut natural (sense premsa)es descuba I acava la fermentacio amb inox el 2015 te tres setmanes amb bota.
Essencial es un vi que es va mostrant poc a poc agafa dimensió en boca , s’ obre es respetuòs I equilibrat la seva nota de cata prima l’ infusió de fruita es mou en aquilibri entre l’ acidesa I la tensio.si hom vol sentir les variacions musicals d’ un vi ha de tastar els xarel.los del Joan Rubió.

Your cart is empty.

0 in cart
Close
Actualmente CERRADO